Bio sojaproducten

Colzagro werkt uitsluitend met bio sojabonen afkomstig van biogecertificieerde leveranciers, voornamelijk uit India.

Doorgedreven controles garanderen de volledige traceerbaarheid, vanaf de oorsprong van de bio sojaboon tot aan de levering van de bio sojaolie of bio sojaschilfer bij de eindafnemer. Voordat de bio sojabonen worden verscheept, neemt een officieel erkend inspectiebedrijf een staal. Europese geaccrediteerde labo’s voeren op dit staal diverse analyses uit. De verscheping wordt pas opgestart wanneer de analyseresultaten conform zijn. Wanneer de bio sojabonen in België worden geleverd, gebeurt opnieuw een kwaliteitscontrole. Tot slot worden na de verwerking van de bio sojabonen tot bio sojaschilfers en bio sojaolie beide eindproducten geanalyseerd op bio-conformiteit.

In Lichtervelde worden de bio sojabonen verwerkt tot hoogwaardige bio sojaolie als basisproduct en bio sojaschilfers als bijproduct. De afzetmarkt is voornamelijk Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

sojaolie

Bio soja-olie

Verpakkingen

Bio sojaolie wordt kan afgenomen worden in bulk (vanaf 10 ton) of IBC’s (960 kg)

Toepassingsgebieden

De sojaolie wordt gebruikt in veevoeding en in menselijke voeding.

Bio sojaschilfers

Verpakkingen

Bio sojaschilfers kunnen afgenomen worden in bulk (vanaf 5 ton).

Toepassingsgebieden

De bio sojaschilfers worden gebruikt in veevoeding.

Sojaschilfers
Stockage

Stockage

Colzagro heeft altijd een strategische voorraad van afgewerkte producten. Daardoor wordt aan de klanten een constante beschikbaarheid gegarandeerd.

Wenst u meer info? Contacteer ons vrijblijvend »